Olen reilu 20 vuotias nuori mieshenkilö,mutta minusta on jo pitkään tuntunut siltä että kuolen kohta - eli siis delaan, depsin, heitän lusikan nurkkaan, potkaisen tyhjään - mitenvain asian tahtoo ilmaista.

Epäilen että delaan johonkin seuraavista

  • Sydän jumahtaa (jep tykytyksiä on kuuneltu:D)
  • Joku aivoverenvuoto / veritulppa
  • Onnettomuus
  • Syöpä/kasvain

Koska asia ei minua liiemmin häiritse(jokainen meistä joskus kuolee), en ole tehnyt sille mitään - kuten käynyt lääkärissä tai parantanut elämäntapojani, jnejne.

Blogin ajattelin pistää pystyyn, jotta saan välillä anonyymisti tyhjennettyä tolkutonta ajatuksenvirtaani asiasta  ja vähän kaikesta muustakin. (ei jaksa läheisiä pelästyttää)

Sanottakoon että epäilen myös tätä epäilemääni kuolemahommaa aika rankasti, joten ainankin luulosairas olen :D - vähän sellanen fiftysiksty tilanne, kuten Nykäsen Masa asian ilmaisisi.

Noh kerrotaan vähän itsestäni.

Harrastuksiani on musiikki sen kaikissa muodoissa (teen ja nauhoitan biisejä kotistudiossani), käytän päihteitä intohimoisesti (ryyppään, joskus ehkä jotain muutakin), syön kuten normaali suomalainen mies syö.

Olen suhteellisen pitkä yli 180cm, mutta painoa ei ole kuin joku alle 70kg - eli tälläinen hujoppi. Käyn töissä eräässä mainostoimistossa - jonne menen kävellen. Enkä omista autoa. 

Noh muttajoo, olkoot tämä nytten aloitusteksti..